PM Walesis. Neuville ihkab poodiumikohta, kuid mõtleb ka meeskondlikule edule

Karl Mihkel Eller, Llandudno
Copy

Hyundai sõitja Thierry Neuville kaotab kolm etappi enne MM-hooaja lõppu esikohta hoidvale Ott Tänakule 30 punktiga, kuid belglane ütles intervjuus Postimehele, et võitluses MM-tiitlile oma viimast sõna veel öelnud.

«Matemaatiliselt on esikoht võimalik, midagi pole veel otsustatud,» on Neuville vapralt tõrjumas küsimust, nagu oleks tema mäng sel aastal MM-tiitlile mängitud. «Minevik on näidanud, et asjad võivad ootamatult muutuda. Oleme viimastel rallidel tulemuse tegemisega jänni jäänud, neljalt rallilt pole meil poodiumikohta ette näidata. Loodame, et olukord muutub ja et meil on Walesis õnne.»

Neuville’i viimane poodiumikoht pärineb mais sõidetud Portugali rallilt, mille ta lõpetas Tänaku järel teisena. Kuigi Neuville vihjab endale omaselt, et viimasel kahel rallil tabasid teda esikohal sõites erinevad probleemid, annab ta ka vaikselt mõista, et isiklikust edust tähtsam on Hyundai meeskonna käekäik.

«Kahel viimasel rallil võitlesime võidu eest. Kahjuks Türgis tegin tolmus sõites väikse vea ja kaotasime lootuse kõrgele kohale. Saksamaal oli meil rehvipurunemine. See kõik näitab, et kiirus on olemas, aga peame asjad tehtud saama, et jälle poodiumil olla. See on üks meie eesmärkidest. Lisaks on meeskondliku punktiarvestuse seisu arvestades oluline oma põhirivaalidest eespool lõpetada,» ütles Neuville Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles