Taani jalgpallitähe kella varastanud tiimikaaslane sai sule sappa

Postimees Sport
Copy
Kasper Dolberg õhulennul.
Kasper Dolberg õhulennul. Foto: YANN COATSALIOU / AFP

Hiljaaegu jõudis avalikkuseni uudis, et taanlaselt Kasper Dolbergilt varastati treeningu järgselt ülimalt kallis käekell. Nüüd on pikanäpumees selgunud ning Nice'i jalgpalliklubi karistas süüdlast karmilt.

Vargaks osutus Dolbergi 18-aastane tiimikaaslane Lamine Diaby-Fadiga. Suvel Amsterdami Ajaxist Prantsusmaale siirdunud taanlase kella väärtus oli ligi 70 000 eurot. Kuna rikkumine on igati vastuvõetamatu, otsustas Nice noore jalgpalluri vallandada.

«Eelkõige soovin ma vabandada fännide ja Kasperi ees, sest valmistasin suure pettumuse. Ma võtsin selle kella ilma põhjuseta ja arvan, et tegu oli tingitud suurest kadedusest,» seisis Fadiga vabanduses sotsiaalmeedia vahendusel.

Prantsusmaa noortekoondislane liitus pärast vallandamisteadet koheselt FC Pariisi meeskonnaga, mis mängib kohalikul vutitasandil esiliigas. 

Diaby esindas Nice'i alates 2014. aastast, kui ühines sealse noorteakadeemiaga. Teda peeti suureks tulevikulootuseks, kuid praeguse vahejuhtumi käigus võis tegu anda edasisele karjäärile tugeva löögi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles