PM Walesis. Tänak: raske on, sest kõik kiiruskatsed erinevad teineteisest

Karl Mihkel Eller, Llandudno
Copy

Täna annavad ralliässad Ott Tänak ja Martin Järveoja tuld Walesi etapi esimesel täispikal rallipäeval. Viie kiiruskatse järel paiknevad eestlased neljandal kohal. Heitlust juhib Kris Meeke, kellele järgnevad Thierry Neuville ja Jari-Matti Latvala. 

«Tegemist on väga raske katsumusega, sest iga kiirustest erineb oluliselt eelmisest. See omakorda teeb osade asjade ennustamise üpriski keeruliseks,» sõnas Tänak ralliparki saabudes. «Hommikune esimene katse oli üllatavalt hea pidamisega, kuid teisalt ei olnud auto vastavalt seadistatud. Järgmistel sõitudel tegime mõned korrektuurid ja olukord muutus paremaks.»

Rehvivaliku osas mehed muudatusi ei plaani teha. «Eks me kõik kasutame Micheline ja jätkame samamoodi ka pärastlõunal. Ma usun, et rehvide valik lõpptulemust siin väga ei mõjuta,» jätkas rallimees analüüsimist.

Tänane päev on Walesis olnud sombune, mis annab tugevasti tunda ka osalejate sooritustes. «Ilma osas on raske midagi öelda, sest siin on seda eriti keeruline ette näha. Eks näis, mis saama hakkab!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles