McGregor võib minna trellide taha

Postimees Sport
Copy
Iiri vabavõitlejal Conor McGregoril on olnud paremaid aegu...
Iiri vabavõitlejal Conor McGregoril on olnud paremaid aegu... Foto: STEVE MARCUS / REUTERS

Vabavõitleja Conor McGregor on saanud süüdistuse kallaletungis. Nimelt lõi ta aprillis ühes Dublini baaris rahulikult istuvat meest. Endine UFC tšempion on saanud 11. oktoobriks ametliku kohtukutse, seda kinnitas McGregori esindaja Karen Kessler ESPNile.

The Independent teatas, et kui rusikavõitleja süüdi mõistatetakse, ootab meest kuue kuuline vangistus ning 1646 dollariline rahatrahv. Kõnealune intsident leidis aset 6. aprillil Marble Archi pubis. 31-aastane McGregor jäi turvakaamarate salvestusele kui virutas pubis istuvale mehele korraliku obaduse näkku. Kannatanu oli 50-ndates eluaastates meesterahvas.

McGregor tunnistas, et tema käitumine on vastuvõetamatu.

«Käitusin valesti. Mehel oli täielik õigus õhtut nautida ja kindlasti mitte nii, nagu see lõppes. Pean tehtu eest vastutuse võtma. Ja võtan ka. Võlgnen selle eelkõige oma emale, isale ja kõigile neile, kes on mind toetanud. Ja neile, kes on mind õpetanud võitluskunsti valdama.»

McGregor pole ringis käinud pärast kaotust Habib Nurmagomedovile oktoobris aasta tagasi. Küll on ta aga meediasse jõudnud ühe kodaniku telefoni purustamisega märtsikuus Miamis, samuti on teda süüdistatud seksuaalses kallaletungis.  

«Pean oma mõtlemise korda saama, tulema tagasi suurde mängu. Võitlema lunastuse, maine ja austuse eest – asjade eest, mis tegid minust mehe, kes ma olen. Ja see on see, mida ma teen,» rääkis iirlane ESPNile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles