Meistriliiga tagumise neliku uskumatud lahingud, üheksakesi jäänud Kuressaare võitis 4:1!

Toimetas Ville Arike
Copy
Kuressaare mängijad fänne tervitamas.
Kuressaare mängijad fänne tervitamas. Foto: jalgpall.ee

Jalgpalli meistriliiga 32. voor startis tagumise neliku meeskondade omavaheliste mängudega ning elu ja surma peale kohtumistes juhtuski väga palju!

FC Kuressaare alistas Viljandi Tuleviku 4:1, kuna Maardu linnameeskond ja Tallinna Kalev mängisid 2:2 viiki. Saaremaal juhtus rohkem mängu esimese tunni, Maardus viimase veerandtunni jooksul.

Tulevik asus küll 5. minutil Illimar Loigo väravast juhtima, kuid jäid vaheajaks taha koguni 1:4! Esmalt realiseeris penalti Märten Pajunurm, seejärel lõi kaks väravat Otto-Robert Lipp ning üleminutil sai teise tabamuse kirja ka Pajunurm.

Teise poolaja esimese veerandtunniga teenisid teise kollase kaardi ja eemaldati Kuressaare mängijad Sander Seeman ja Nikita Komissarov, kuid külalised ei suutnud kahemehelist ülekaalu kordagi väravaks realiseerida ning avapoolaja väravatesajule pärast vaheaega lisa ei tulnudki. Paar nädalat tagasi oli tol Kuressaare saanud tähtsa võidu ka Maardu üle.

Maardus viis Sho Hayasaka kohaliku meeskonna 35. minutil juhtima ja edu püsis kaua. 78. minutil suutis Andreas Raudsepp viigistada, kuid neli minutit hiljem skooris Vitali Gussev ja näis, et Maardu ikkagi võtab võidu. Ent kalevlased arvasid teisiti ja 84. minutil seadis Hannes Anier uuesti tasakaalu jalule!

Tabeli lõpuosas on nüüd Kuressaarel 23, Tulevikul 22, Kalevil 21 ja Maardul 17 punkti. Maardu olukord muutus nüüd, mil lõpuni jääb neli vooru, väga keeruliseks. Ilmselt kolm ülejäänud meeskonda selgitavad üleminekumängudele mineja.

Vooru ülejäänud mängudes kohtuvad täna kell 16 FC Flora - Narva Trans ning homme kell 13 Paide - Nõmme Kalju ja kell 15 FCI Levadia - Tartu Tammeka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles