Anett Kontaveit loobus Linzi turniirist

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveidi võistluspaus on veninud juba pooleteist kuu pikkuseks. Kas ülejärgmise nädala Moskva turniiril naaseb eestlanna väljakule, pole veel teada.
Anett Kontaveidi võistluspaus on veninud juba pooleteist kuu pikkuseks. Kas ülejärgmise nädala Moskva turniiril naaseb eestlanna väljakule, pole veel teada. Foto: CARL RECINE / REUTERS/Scanpix

Homme algab Austrias Linzis WTA 250 000 dollarilise auhinnafondiga tenniseturniir, kuhu oli algselt üles antud ka Eesti esireket Anett Kontaveit. Pühapäeval eestlannat võistlejate nimekirjas enam ei olnud.

Turniirist loobus ka tšehhitar Petra Kvitova (WTA 7.). Linzis osalevad mõlemad näiteks mõlemad Läti tipptennisistid Anastasija Sevastova ja Jelena Ostapenko. Lisaks teiste tuntud nimede seas on mängivad Austrias ka Kiki Bertens, Belinda Bencic, Maria Sakkari, Kristina Mladenovic ning Doinna Vekic ja Julia Görges.

Pärast katkestatud US Openi turniiri teatas Kontaveit, et naaseb turniirikarusellile kas Linzis või Moskvas. Venemaa pealinnas algab üle miljoni dollarilise auhinnafondiga WTA Premier tasemega turniir 14. oktoobril.

Eestlanna Anett Kontaveit langeb esmaspäeval avaldatavas maailma naiste tenniseedetabelis ühe koha võrra ja maandub 26. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles