Video: Miloš Teodosic naasis vigastuspausilt kuningana

Toimetas Ville Arike
Copy
Miloš Teodosic kogus 22 punkti ja 7 korvisöötu.
Miloš Teodosic kogus 22 punkti ja 7 korvisöötu. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Serbia pallivõlur Miloš Teodosic oli tallaaluse lihase vigastuse tõttu kaks kuud korvpalliplatsilt eemal, kuid ta naasis kuninglikul moel, aidates uue koduklubi Bologna Virtuse väärt võiduni.

Virtus jäi Itaalia liiga mängus Veneetsiaga esimese veerandi keskpaigaks taha 6:19, ent siis saatis peatreener Saša Djordjevic Teodosici väljakule ja lõpuks Virtus võitis 75:70.

Teodosic saatis kohe esimest korda palli saades teele kolmese ja tabas. Järgmisel rünnakul andis ta korvisöödu. Ja nii edasi – poolajavileks oli tal koos 17 punkti ning mängu lõpuks 22 punkti ja 7 korvisöötu. Seejuures algatas tema järjekordne kaugvise seisult 49:58 otsustava 18:2 spurdi, mille järel Virtus lõpuminutitel enam edu käest ei andnud. Vaata Teodosici esitust videost!

Liidrit toetasid Vince Hunter 16, Kyle Weems 14 ning Stefan Markovic 10 punktiga, viimati nimetatult ka 6 korvisöötu. Kaotajaile tõi Mitchell Watt 16 punkti.

Virtus jagab koos Sassariga täisedu, 3 võiduga, esikohta. Järgmises voorus minnakse nädalavahetusel külla Henri Drelli koduklubile Pesarole.

Teodosic kuulus kahel eelmisel hooajal NBA klubi Los Angeles Clippers koosseisu, kuid sai veebruaris hundipassi. Seejärel aitas ta Serbia koondisel jõuda MM-finaalturniirile, kuid suurvõistlusel osaleda ei saanud, sest vigastas 10. augustil Leeduga peetud kontrollmängus jalga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles