Joachim Löw: koondise seis pole kiita

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw
Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw Foto: Kirchner/Christopher Neundorf via www.imago-images.de / imago images/Kirchner-Media/Scanpix

Saksamaa jalgpallikoondis peab käesoleval nädalal kaks mängu. Homme kohtutakse Dortmundis sõprusmängus Argentinaga ja pühapäeval Tallinnas Lilleküla staadionil EM-valikmängus Eesti koondisega.

Kuna Jonas Hector ja Toni Kroos on vigastatud ja eelseisvates mängudes rahvuskoondist esindada ei saa, siis pidi Saksamaa koondise peatreener Joachim Löw tegema meeskonnas mõningad vangerdused. Löw kutsus koondisesse Schalkes mängivad Suat Serderi ja Sebastian Rudy ning FC Freiburgis palliva Robin Kochi.

Saksamaa esinduses pole kindel ka Timo Werneri (Leipzigi RB) ja Ilkay Gündogani (Manchester City) osalemine, esimene põeb külmetushaigust ning Gündogan kaebab lihasevigastuse üle. Küsimuse all on õlavigastuse all kannatava Matthias Ginteri Eestisse tulek.

Löw ütles, et die Mannschaft on väga harjumatus situatsioonis.

«Loomulikult teeb see haiget, meie seis pole hea. Kuid võtame parima ning ma ei tahaks viriseda. See loob võimaluse meie noortele mängijatele, kuid tõsi, situatsioon ei ole parimate killast,» rääkis Löw Saksamaa ajakirjanikele eile Dortmundis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles