Mart Seim vajab operatsiooni

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Mart Seim ja tema meeskond on Tokyo suhtes optimistlikud
Mart Seim ja tema meeskond on Tokyo suhtes optimistlikud Foto: GOH CHAI HIN / AFP/Scanpix

Eesti parim tõstja, raskekaallane Mart Seim peab minema operatsioonile. Läbi valu septembri teises pooles Tais peetud maailmameistrivõistlustel võistelnud eestlasel on hetkel käsil treeningpaus. 

Mart Seimi arst Margus Annuk ütles, et operatsiooni vajab suur rinnalihas, millel on osaline rebend. 

«Rebend segab liigutusi, see on vaja korralikult terveks ravida. Hea asi on see, et selg on stabiilne. Mardi seljaga oli ülekoormusest tingitud probleeme, kuid ravi näitab häid tulemusi. Ei saa öelda, et seljaga päris muretu oleks, kuid jah, allub ravile,» rääkis doktor Annuk.

Mart Seim ise arvas, et midagi väga dramaatilist ei ole ning töö pääsu eest Tokyo OMile jätkub. «Olen püüdnud ülekoormusest taastuda, alles täna tegin esimesed võimlemisliigutused,» sõnas tõstja.

Operatsioon tehakse lähipäevil. «Eks umbes kümne päeva pärast ole näha, kuidas taastumine läheb. Väga minoorseks ei maksa minna, pigem oleme optimistlikud. Teised lihased ju töötavad, jalgadega saab harjutusi teha,» lisas Annuk. 

Mart Seimi isa ja treener Alar Seim ültes, et võistlusplaanides tuli sisse viia muudatus. Jaanuari lõpuks planeeritud võistlus Roomas jääb ära. 

«Lükkasime võistluskarussellile naasmise lihtsalt ühe kuu võrra edasi. Võidame aega ja anname Mardile rahu ning võimaluse taastuda. Roomas me ei võistle, küll aga veebruari lõpus Maltal. Tegemist on sama tasemega võistlusega, nii et midagi hullu pole,» rääkis treener.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles