Klopp: kui Liverpool avaldaks minust sellise video, lahkuksin ma siit kohe

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images

Austria jalgpalliklubi Salzburg avaldas Meistrite liiga alagrupimängust Liverpooliga poolajal meeskonna riietusruumis filmitud video. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp teatas seepeale, et kui Liverpool peaks kunagi sama tegema, lahkub ta klubist.

Eelmisel kolmapäeval peetud matšil mindi poolajapausile Liverpooli 3:1 eduseisus. Riietusruumis oli Salzburgi peatreener Jesse Marsch oma meeste peale püha viha täis. «See ei ole mingi kuradi sõpruskohtumine, see on Meistrite liiga matš!» lajatas ta.

«Peame mängima rohkem füüsiliselt. Peame Van Dijki vastu mängima halastamatult. Me austame neid liiga palju. Kas nad on tugevad? On küll. Aga see ei tähenda, et peaksime nende vastu kenad olema ja neid hoidma,» jätkas peatreener.

«Nad peavad meie kohalolekut tundma. Nad peavad aru saama, et me tulime siia mängima, kurat küll. Me ei ole siia platsile lihtsalt nende pilli järgi tantsima tulnud, me peame mängima hakkama,» motiveeris Marsch oma mängijaid.

Poolajakõnest oli üksjagu kasu, sest Salzburg jõudis õige pea 3:3 viigini. Kodupubliku rõõmuks suutis Liverpool siiski ka neljanda värava lüüa ning kirjutas tabelisse esimesed kolm punkti.

Video kohta küsiti arvamust ka Liverpooli peatreenerilt Klopilt. «Kui Liverpool avaldaks minust sellises situatsioonis video, lahkuksin ma klubist. See on tõde ja see on kõik, mis ma saan selle kohta öelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles