Autosport: Toyota on Latvala ja Meeke'i vahel valiku langetanud

Postimees Sport
Copy
Toyota mehed kolmikvõitu nautimas.
Toyota mehed kolmikvõitu nautimas. Foto: Andre Lavadinho / imago images / PanoramiC/Scanpix

Kris Meeke on kindustamas endale kohta järgmiseks hooajaks Toyota meeskonnas. Hetkel käib suur võitlus viimase koha eest Jari-Matti Latvalaga.

Toyota meeskond suure tõenäosusega suudab oma ridades säilitada Ott Tänakut ning eeldatavasti on kokkulepe sõlmitud ka värske WRC2 Pro meistri Kalle Rovaperaga.

Ka Toyota tiimipealik Tommy Mäkinen kinnitab, et Meeke'i tulemused on kohta kindlustanud. «Kui vaadata viimaseid rallisid, siis Kris on toonud vajalikke punkte meeskondlikus arvestuses ja ebaõnnestus ainult Soomes,» rääkis soomlane Autospordile.

Erinevalt Jari-Matti Latvalast liitus Kris Meeke Toyota meeskonnaga alles tänavusest hooajast. Britt on seni vähemalt Latvalast üle sõitnud. «Meeke'il on väga palju pingeid peal olnud ning esialgu ka õppimist. Nüüd näib, et ta tunneb end kindlana ja Walesis ei teinud juba ühtki viga,» lisas Mäkinen.

Tommi Mäkinen jättis lõpuks siiski kõik veel lahtiseks ja lepinguid pole näidata. «Hetkel on kõik väga lahtine ja me pole otsustanud, kuidas jätkame. Sellegipoolest langeb eelistus kolmanda sõitja kohale hetkel Meeke'ile,» lõpetas soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles