Pühapäevase suure jalgpallimängu eel esineb Terminaator

Postimees Sport
Copy
A. Le Coq Arena.
A. Le Coq Arena. Foto: Kris Ilves

Pühapäeva õhtul A. Le Coq Arenal peetavale Eesti - Saksamaa EM-valikmängule tasub varakult kohale tulla, sest avatud on fänniala, kus esineb populaarne bänd Terminaator.

Festivaliala avatakse kell 19.45, Terminaator alustab kell 20.00. Fännialal on lisaks veel palju huvitavaid meelelahutuslikke tegevusi. Vabatahtlikud koguvad annetusi Eesti Vähiliidu uue mammograafi soetamiseks.

Tegevused festivalialal vältavad kuni kella 21-ni, mil Eesti ja Saksamaa koondised saabuvad soojendusele. Kell 21.30 on kavas avatseremoonia, mille käigus kõlavad hümnid, toimub koondiste rivistus ja kätlemine. Avavile kõlab kell 21.45.

Mängule on oodata üle 12 000 pealtvaataja. Et vältida järjekordi, jõuda õigeks ajaks oma istekohale ja luua mõnus meeleolu, on tark tulla varakult kohale ning teha seda jala, ühistranspordi või jalgrattaga. Autoga pääseb staadioni parklasse vaid erilubadega. 

Korraldajad paluvad riietuda vastavalt ilmale, jätta koju oma söök ja jook, endale ja teistele ohtlikud esemed ning suured kotid. Kohapeal on avatud pakihoid ning Sportland Arena kõrval ka rattaparkla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles