Video: Gert Kams tsiteeris 0:3 kaotuse järel legendaarset korvpallitreenerit

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy

Eesti jalgpallikoondise äärekaitsja Gert Kams tsiteeris pärast 0:3 kaotust Saksaamale korvpallitreenerit Andres Sõberit.

«Vastas oli päris kõrge kvaliteediga meeskond. Esimesel poolajal pärast Saksamaa punast kaarti oli meil üks-kaks poolikut võimalust. Nagu üks legendaarne kossutreener ütleb: «Tahaks, et midagi näppude vahale jääks.» Paraku sel korral ei jäänud,» vastas Kams küsimusele, miks Eesti täna kaotas.

Eesti mängis alates 14. minutist arvulises ülekaalus, kuid taktikaliselt mänguplaani ei muutnud. «Mingisugust suurt muutust ei toimunud, aga saime palliga vabamalt tegutseda. Teisel poolajal panid nad survet juurde. Aga kõik need mehed, kes väljakul olid, andsid endast kõik ja rohkemgi veel.»

Võimaluste realiseerimise kohta ütles Kams: «Poolvõimalusi meil oli, aga päris sellist «pane võrku ära» võimalust meil ei olnud. Jah, nendest võimalustest oleks võinud midagi näppude vahele jääda.»

Kams sai ka ise magusa koha pealt karistuslööki proovida, kuid lõi müüri. «Sain päris hea koha pealt proovida. Minu jaoks ehk natukene lähedalt. Hiljem mõtlesin, et võib-olla oleks võinud Kostja ikkagi väravavahi nurka proovida.»

Kams kinnitas, et Eesti koondise mehed jätsid endast kõik väljakule. «Kas Saksamaa pakkus meile midagi – see on omaette küsimus. Tunne on tühi, sest energiat läks täna väljakule palju. Meil oli võimalus midagi saada, aga lõpuks ei saanud. Seetõttu on ka väike pettumus. Aga see, kuidas me kuidas me palliga mängisime ja milliseid momente suutsime tekitada, on positiivne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles