Zirgi väärtuslikud punktid tõid koduklubile teise võidu järjest

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Kregor Zirk
Kregor Zirk Foto: Sander Ilvest

Eesti ujuja koduklubi Energy Standard võitis ka rahvusvahelise ujumisliiga ISLi teise osavõistluse. Kui esimesel etapil Indianapolises võitis Energy Standard etapi peaaegu 100 punktiga, siis teisel etapil Napolis lahutas kahte paremat klubi kõiges 2,5 punkti.

Zirk võttis võistluse kokku oma Facebooki lehel, kus kirjutas järgmist:

«Minu teine päev sai hea alguse 400 m vabalt ujumisega, kus tegin väga sarnase esituse eelmisele nädalale. Stopperi sain seisma 3.45,11 peal, mis jääb nädal tagasi ujutud Eesti rekordile alla kõigest 0,36 sekundiga. See andis mulle kuuenda koha. 40 minutit hiljem ujusin 100 m selili, kus sain kirja Eesti läbi aegade neljanda tulemuse – 53,11. Enda viimases stardis ujusin 200 m liblikat, mis toimus vähem kui 30 minutit pärast seliliujumist. Suutsin kokku panna nii hea ujumise, et lõpetasin lausa neljandana ajaga 1.54,79. Eestis pole veel keegi teine peale minu enda nii kiirelt ujunud. Kahe päeva jooksul tõin tiimile 13 väärtuslikku punkti.

Võrreldes esimese lahinguga tegin ühe stardi rohkem ja üldpildis olid kõik sooritused samaväärsed või isegi natuke paremad. Mul on ülimalt hea meel, et suudan endiselt ennastki üllatada ujudes mitmeid alu lühikese aja jooksul ja seda konkurentsivõimeliste tulemustega.»

20-aastane tartlane naaseb nüüd mõneks ajaks kodumaale puhkama. «Viimasel kahel nädalavahetusel on tehtud ujumise ajalugu ja te kõik olete sellest osa saanud! Olen väga tänulik iga toetuse eest!» edastas ujuja fännidele tänusõnumi.   

Järgmisena osaleb Zirgi koduklubi Energy Standard 23. - 24. novembril toimuval Londoni etapil. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles