Kaunase Žalgiris alistas põnevuskohtumises suure Madridi Reali

Postimees Sport
Copy
Thomas Walkupi (rohelises) arvele jäi 6 punkti
Thomas Walkupi (rohelises) arvele jäi 6 punkti Foto: TOMS KALNINS/EPA

Kaunase Žalgiris alistas Euroliiga kolmanda vooru kohtumises koduväljakul Madridi Reali 86:73. 

Mängu alustas paremini kodumeeskond, kes esimesest minutist alates liidriohjad haaras. Kuigi Real ei pääsenud avapoolajal kordagi  juhtima, hoiti leedulased löögiulatuses: suuremaks kui seitse punkti ei paisunud vahe kordagi.

Poolaja nelja punktiga kaotanud Real haaras kolmandal veerandajal ise initsatiivi ning võitis veerandaja 26:19. Heasse hoogu sattus Sloveenia koondist esindav Anthony Randolph, kes veerandajaga seitse punkti kogus.

Neljandal vaatusele mindi seega Madridi klubi kolmepunktilises eduseisus, kuid Žalgris polnud oma viimast sõna veel öelnud. Kiiresti mängiti napp kaotusseis väikseks eduseisuks ning kui Edgaras Ulanovas minut enne lõppu kolmese tabas oli mäng tehtud. Žalgirise eduseis kasvas seitsmele punktile ning Realil enam vastust ei olnud. Hispaanlased lagunesid  viimasel minutil täielikult ja pidid vastu võtma 13-punktilise kaotuse

Žalgirise parimana tõi ameeriklane Zach Leday 26 punkti, Nigel Hayes lisas 15 punkti. Reali resultatiivseim oli Anthony Randolph 15 punktiga.

Žalgrise jaoks oli võit Reali üle esimeseks võiduks tänavusel Euroliiga hooajal. Madridi Real jätkab kahe võidu ja ühe kaotusega.

Teised täna peetud kohtumised:

Moskva CSKA - BC Himki 99:86

Fenerbahce -  Saski Baskonia  87:80

Müncheni Bayern- Villeurbanne ASVEL 104:63

Ateena Panathinaikos - Milano Olimpia  78:79

Tel Avivi Maccabi - Belgradi Crvena Zvezda 84:69 (lisaajal)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles