Saaremaa võrkpalliklubi tuli liiga viimase võistkonna vastu raskest seisust välja

Postimees Sport
Copy
Saaremaa Võrkpalliklubi - Tartu Bigbank
Saaremaa Võrkpalliklubi - Tartu Bigbank Foto: Irina Mägi

Reede õhtul Credit 24 Meistriliigas kohtunud liidervõistkond Saaremaa Võrkpalliklubi ja viimasel kohal olev OC Limbaži/MSG pidasid maha tõelise põnevuslahingu, mille Saaremaa lõpuks 3:2 võitis.

Lätis toimunud kohtumine algas Limbaži jaoks kohe positiivselt, sest avageimis suudeti üllatuslikult Saaremaast 25:23 üle olla. Ka teises geimis näitas Läti meeskond sisu ja ka seal võeti geimivõit numbritega 25:23. Saaremaa oli jäänud liiga viimase võistkonna vastu ootamatult 0:2 kaotusseisu.

Siiski sai Saaremaa Võrkpalliklubi oma mängu kolmandas geimis paremini käima ja mängu suudeti tagasi tulla. Kolmas geim võideti numbritega 25:14 ja neljas geim 25:22. Viiendas geimis suutis taas Limbaži kõvasti vastu panna, aga Saaremaa suutis siiski otsustava geimi 15:13 võita ja ühtlasi kohu kohtumise 3:2 võita.

Saaremaa resultatiivseim oli Daniel Maiciel 20 punktiga, Javier Jimenez ning Beau James Graham lisasid omalt poolt mõlemad 15 punkti. Limbaži parimaks oli Kristaps Smits 32 punktiga.

Saaremaa jätkab 12 punktiga liiga liidritena, teisel kohal olev Tartu kaotab neile kolme punktiga, kuid Tartul on üks mäng varuks. Limbaži on tabelis ühe punktiga endiselt viimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles