Kaheksa kuud vigastatud olnud Leedu superstaar naaseb kossuplatsile

Postimees Sport
Copy
Arturas Gudaitis (vasakul).
Arturas Gudaitis (vasakul). Foto: kolbert-press/Matthias Stickel/imago/kolbert-press

Itaallaste Milano Olimpia andis ametlikult teada, et nende 26-aastane tähtmängija Arturas Gudaitis naaseb vigastuspausilt ning jookseb kodusel tšempionaadil Vanoli Cremona vastu väljakule.

Leedu rahvuskoondislane vigastas tänavu veebruaris Cran Canaria meeskonna vastu raskesti enda põlve ning pidi palliplatsilt kaheksa kuud eemal olema. Kahemeetrise korvpalluri tulemused andsid lootust, et uuel hooajal saab teda näha juba NBAs, kuid trauma pani nendele spekulatsioonidele punkti.

Eelmisel Euroliiga hooajal kanti leeduka nimele keskmiselt 12.5 punti ja 7.1 lauapalli ühe mängu kohta. Itaalia kõrgliigas olid samad numbrid 14.8 ning 8.2.

Lisaks Milano Olimpiale on Gudaitis esindanud ka LCC Klaipeda, Gargždai-Bremena, Klaipedos Nafta-Universitetasi, Kaunase Žalgirise ja Vilniuse Rytase klubisid.

Alates Milano meeskonnaga liitumisest on Leedu atleedile Itaalia kõrgliigas kogunenud 50 mängu, 573 punkti ja 363 lauapalli. Üllataval kombel naaseb mees just eelmainitud Cremona vastu, täpselt sama tiimi vastu tegi ta 2017. aastal debüüdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles