Pettunud Jürgen Klopp: United mängis pelglikult

Postimees Sport
Copy
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Andrew Yates/Sportimage/PA Images/Scanpix

Pühapäeva õhtul kohtusid Inglismaa meistrisarja 9. voorus Manchester United – Liverpool. Jürgen Klopi juhendataval Liverpoolil oli pärast kaheksat võitu kaheksast võimalus korrata Chelsea ainukordset saavutust alustada Premier League`i hooaega üheksa järjestikuse võiduga.

Paraku jäi mäng 1:1 viiki. Old Traffordil peetud kohtumise 36. minutil realiseeris Unitedi superstaar Marcus Rashford Daniel Jamesi täpse tsenderduse.

«Esimesel poolajal lasime Unitedil mängida liiga palju oma mängu. Me ei söötnud piisavalt liinide vahele, nad lõid värava, kuigi enne skoorimist tegid nad meile ilmselge vea, aga see selleks. Oleksime ise pidanud paremini mängima,» sõnas Klopp.

Teisel poolajal muutus Unitedi mäng arglikumaks ning Premier League'i liider kasutas sellise kingituse 86. minutil ära. Külaliste viigitabamuse eest hoolitses inglane Adam Lallana. 1:1 seisuga kohtumine ka lõppes.

«Ilmselgelt olime teisel poolajal parem meeskond. Kohe kõvasti parem. Viimased viisteist minutit kuulusid meile, kuid sellest jäi väheks. Olgem ausad, sellise kvaliteediga meeskond, nagu United, ja mängida nii kaitsvalt, et mitte öelda aralt, no ma ei tea… Aga see on jalgpall. Alati ei võida parem meeskond. Olen kokkuvõttes tulemusega rahul. Kui üks meeskond ehitab kogu mängu üles kaitsele, ja teine ainult ründab, siis… seekord läks nii. Saame paremaks,» rääkis Liverpooli sakslasest loots.

Kaheksa võidu ja ühe viigiga paikneb Liverpool (25 punkti) Inglismaa tšempionaadi tipus. Lähimat jälitajat Manchester Cityt edestatakse kuue silmaga. Manchester United asub 10 punktiga 13. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles