Ronaldo pakatab Meistrite liiga mängu eel enesekindlusest

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Alexey Filippov/Sputnik

Cristiano Ronaldo koduklubi Torino Juventus mängib homme Euroopa jalgpalli Meistrite liiga alagrupiturniiril kodus Moskva Lokomotiviga. Mängueelsel pressikonverentsil jagas oma mõtteid hiljuti karjääri 700. tabamuseni jõudnud Ronaldo.

Juventus juhib kahe vooru järel Meistrite liiga D-alagruppi, olles kogunud neli punkti. Teisel kohal oleval Madridi Atleticol on samuti neli silma, Lokomotiv on kolme punktiga kolmas. Leverkuseni Bayeril on punktiarve avamata.

Torino suurklubi juhendab tänavusel hooajal itaallane Maurizio Sarri, kes vahetas kahe hooaja vahel välja kaasmaalase Massimiliano Allegri. Eelmisel hooajal jõudis Juventus Meistrite liigas veerandfinaali, kus kaotas Amsterdami Ajaxile. Ronaldo vihjas, et meeskond on tänavu paremas seisus kui mullu.

«Ma arvan, et oleme palju paremad ja enesekindlamad. Minu meelest mängime teistsugust jalgpalli, valdame rünnakul rohkem palli. Minu roll on sarnane, aga võib-olla natuke rohkem vaba. Samm-sammult oleme Juventuse moodi. Meil on teistsugune treener, uus süsteem, uued mängijad ja ma arvan, et oleme läinud paremaks. Meil on selle üle hea meel,» rääkis Ronaldo.

Portugali superstaar sõnas, et isiklikud rekordid on tagaplaanil. Nende peale Ronaldo enda sõnul ei mõtle. «Ma tahan meeskonda aidata ja see on praegu kõige tähtsam. Muidugi olen uhke, et olen karjääri jooksul 700 väravat löönud, kuid prioriteet on Juventusega võita. Individuaalsed rekordid tulevad loomulikul viisil,» ütles Ronaldo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles