Clippers alustas hooaega magusa võiduga Lakersi üle

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Kawhi Leonard pealt panemas.
Kawhi Leonard pealt panemas. Foto: Marcio Jose Sanchez/AP

Korvpalliliigas NBA avas hooaja võiduga Los Angeles Clippers, kes alistas 112:102 linnarivaali Los Angeles Lakersi.

Otsustavat veerandaega hakati mängima viigiseisul 85:85. 2.13 enne mängu normaalaja lõppu tegi Kawhi Leonard tabavate vabavisete järel seisuks 112:102 ning selle skooriga ka mäng lõppes, sest viimase kahe minutiga ei visanud kumbki meeskond ühtegi korvi.

Võitjate parim oli Leonard, kes viskas 30 punkti, kogus 6 lauapalli ning andis 5 korvisöötu. Teda toetas 21 punkti ja 7 korvisööduga Lou Williams.

Lakersi resultatiivseim oli 25 silmaga Anthony Davis, lisaks noppis 26-aastane mängumees 10 lauapalli ning andis 5 korvisöötu. Danny Green sai kirja 28 silma ning LeBron Jamesi arvele kogunes 18 punkti, 9 lauapalli ning 8 korvisöötu.

Kui pingilt teenis Lakers kõigest 19 silma, siis Clippersi kasuks viksasid pingilt sekkunud mängijad 60 punkti.

Teises tänases mängus alistas valitsev tšempion Toronto Raptors lisaajal 130:122 New Orleans Pelicansi. Mängu viis lisaajale Raptorsi mees Kyle Lowry, kes tabas 30 sekundit enne normaalaja lõppu kaks vabaviset.

Ka lisaajal viskas Lowry tähtsaid punkte, kogudes mängu lõpuks 22 silma. Raptorsi resultatiivseimad olid aga 34 punkti visanud Fred VanVleet ja Pascal Siakam. Viimane neist kogus ka 18 lauapalli.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles