Uus jalgpallisaade: inglased pidurdavad videokohtunike võidukäiku

Postimees Sport
Copy
VAR-süsteemi juurutamise protsessis on tehtud ajaga oluline areng, ent samas on uuendus jalgpalli ka muutnud, leidsid Vutikohus saatejuhid Ott Järvela ja Andres Vaher
VAR-süsteemi juurutamise protsessis on tehtud ajaga oluline areng, ent samas on uuendus jalgpalli ka muutnud, leidsid Vutikohus saatejuhid Ott Järvela ja Andres Vaher Foto: Jonathan Moscrop/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eile õhtul esimest korda Kuku raadio eetris kõlanud uues jalgpallisaates Vutikohus arutlesid saatejuhid Ott Järvela ja Andres Vaher päevakajalistel teemadel, aga pearõhu pöörasid sellele, kuidas videokohtunikud senise rohkem kui kolme aasta jooksul hakkama on saanud.

Järvela ja Vaher tõdesid, et VAR-süsteemi juurutamise protsessis on tehtud ajaga oluline areng, ent samas on uuendus mängu sedavõrd muutnud, et inimese ja tehnoloogia koostöö vajab veel märkimisväärset lihvi. Kui teised suurliigad pälvisid saatejuhtide kiituse, siis inglaste Premier League sai kriitika osaliseks. Miks, saad kuulata juba saatest.

Järvela on jalgpalliajakirjanik portaalis Soccernet.ee ja Vaher Postimehes. Aastate eest vedasid nad Õhtulehes üheskoos jalgpallisaadet Ugri Ässad.

Vutikohus on Kuku raadio eetris iga neljapäeva õhtul kell 21. Samuti saab tunniajalist saadet järelkuulata Kuku raadio podcastide keskkonnas, iTunesis ja Spotifys.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles