Galerii: Eesti fänniarmee värvis Kataloonia sinimustvalgeks

Postimees Sport
Copy

WRC TV edastas Kataloonias olevatele Eesti rallifännidele üleskutse koguneda kolmandal kiiruskatsel ühisvaatamispunkti. Üleskutsele reageeris rohkelt fänne ning nii lehvis kolmanda kiiruskatse lõppuosas üle 100 Eesti lipu. Vaata rallifännide saadetud fotosid kogunemispunktist. 

WRC TV sõnumi edastas eile õhtul eestlastele rallifänn Taavi Koha:

«Kuna Oti ja Martini eduga WRC sarjas on viimastel aastatel märkimisväärselt kasvanud Eesti rallifännide hulk, sh. kohapeal WRC etappidel kaasa elamas, siis ei ole see ka teistele märkamatuks jäänud.

Mul on suur au edastada kõigile sel nädalal Kataloonias meie meestele kaasa elavatele Eesti rallifännidele WRC TV üleskutse koguneda katsele, kus WRC TV sooviks meid suures pildis näidata.

Loodetavasti õnnestub Otil ja Martinil teha juba eelseisval nädalavahetusel ajalugu murdes Sebastienide ülemvõimu WRC sarjas ning tulla esimeste eestlastena autoralli maailmameistriteks.

Sellega seoses siis ka WRC TV soov teha lugu Eesti rallifännidest oma meestele kaasa elamas.

Kogunemiskohaks on SS3 La Fatarella-Vilalba 1, Vilalba dels Arcs küla servas olevale kurvile järgnev kiire lõik.

Koordinaadid GPS N41 07.357 E 000 24.685

Esimene auto 11:13.

Eesti fänne filmivad katse live-kaamerad ja samuti WRC kopter. Video läheb WRC TV kokkuvõtetesse koos vastava jutuga eestlastest kui pühendunud rallifännidest. Lipud kaasa!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles