PM Kataloonias. Ogier: võitlus MM-tiitli nimel on minu jaoks lõppenud (3)

Karl-Joosep Küngas, Salou
Copy
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Citroen Racing

Sebastien Ogier'd tabasid Kataloonia MM-ralli teisel kiiruskatsel tehnilised probleemid, mille tõttu langes prantslane üldarvestuses punktikohalt välja. Ogier usub, et sellega lõppes tema lootus võita MM-tiitel.

«See on pettumust valmistav, et kaotame tiitli niimoodi. Meie eesmärk oli lõpuni võidelda, esimene katse oli hea, aga siis teise katse stardist minnes esimeses vasakkurvis tundsin, et midagi on valesti. See läks aina hullemaks, 3 km pärast starti oli roolivõim täielikult kadunud,» rääkis Ogier juhtunust.

Ilma roolivõimuta sõitmine on Ogier' sõnul pea võimatu ülesanne: «See on väga raske. Sa ei tea kunagi kas sa suudad autot teel hoida, võid igal hetkel teelt välja sõita, sest ilma roolivõimuta on neid autosi väga raske juhtida. Käed on päris valusad sellest.»

«Õli oli igal pool, käigukasti peal ja roolivõimu juures laiali, raske aru saada kust see tuli ja ma ei tea seda siiani. Üritasime olukorda parandada, aga see oli väga keeruline ning roolivõimu tööle me ei saanud,» seletas Ogier.

«MM-tiitli seisukohast ei olnud seis meie jaoks enne rallit fantastiline, nüüd on see veelgi halvem. Suure tõenäosusega saame sel nädalavahetusel väga vähe punkte. Põhimõtteliselt võime öelda, et meie jaoks on tiitliheitlus lõppenud. Lihtne motivatsiooni leida pole. Pean veel võitlema, aga mis ma enam teha saan,» kinnitas Ogier.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles