Moskva CSKA alistas Berliini Alba ja jätkab Euroliigas täiseduga, Fenerbahce kaotas taas

Postimees Sport
Copy
Kyle Hines (paremal) vastaselt palli näppamas.
Kyle Hines (paremal) vastaselt palli näppamas. Foto: Pablo Gonsalez/Sputnik

Korvpalli Euroliiga neljandas voorus teenis tiitlikaitsja Moskva CSKA hooaja neljanda võidu, kui alistas võõrsil 82:66 Berliini Alba. Tunamullu Euroopa mainekaima klubisarja võitnud Fenerbahce Ülker pidi võõrsil tunnistama aga Milano Armani 74:87 paremust.

Berliinis 13000-pealise publiku ees peetud kohtumises pani poolaja viie punktiga võitnud CSKA oma paremuse maksma kolmandal veerandajal. Teise poolaja esimene vaatus võideti 22:8 ning Alba enam ohtlikus ei saanudki. Võitjate parimana tõi ameeriklane Mike James 22 punkti. Darrun Hilliard sekundeeris kaasmaalasele 21 punktiga.

Alba parimatena tõid Niels Giffey, Peyton Siva ja Luke Sikma kõik 11 punkti.

Mängus Armani ja Fenerbache vahel haaras kodus mänginud Itaalia meeskond eduseisu esimese veerandaja keskel, kui 6:6 viigiseisult 8:0 vahespurt tehti. Väiksemaks kui 8 punkti ei vähenenud vahe enam kordagi ning Armani teenis hooaja kolmanda võidu. Fenerbachel on jätkuvalt liigatabelis vaid üks võit. Milano parimana tõi hispaanlane Sergio Rodriguez 22 punkti ning andis viis korvisöötu, leedulane Arturas Gudaitis lisas 17 silma ja viis lauapalli. Türgi klubi parimatena tõid Joffrey Lauvergne ja Jan Vesely 14 punkti.

Teises hilsõhtuses mängus alistas Vitoria Baskonia koduväljakul Pireuse Olympiakose 82:66. Võitjate poolelt säras Tornike Shengelia 25 punktiga. Olympiakose resultatiivseim oli Brandon Paul 15 silmaga. Baskonia jaoks oli see teiseks võiduks kahe kaotuse kõrval, Kreeka korvpallihiiu jaoks oli see juba hooaja kolmandaks kaotuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles