Alkmaari väravavahti rünnanud mees sai 30-aastase staadionikeelu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaxi fänn ründas AZ Alkmaari väravavahti Esteban Alvaradot.
Ajaxi fänn ründas AZ Alkmaari väravavahti Esteban Alvaradot. Foto: SCANPIX

Eelmise nädala kolmapäeva õhtul Hollandi jalgpalli karikamängus AZ Alkmaari väravavahti Esteban Alvaradot rünnanud Amsterdami Ajaxi fännile määrati 30-aastane staadionikeeld.

19-aastane noormees ründas mängu 38. minutil Alvaradot ning sai seejärel ka ise paar jalahoopi. Noormees toimetati väljakult minema, Alvarado teenis punase kaardi ning Ragnar Klavani koduklubi Alkmaari peatreener Gert Jan Verbeek kutsus oma hoolealused väljakult ära ja mäng katkestati Ajaxi 1:0 eduseisul.

Hollandi ajaleht De Volkstrant teatas, et Ajax määras noormehele 30-aastase staadionikeelu, selle aja jooksul ei tohi ta Ajaxi kodustaadionil mitte ühelgi Ajaxi mängul käia. See on pikim keeld, mille Ajax kunagi määranud. Ajaxi kõneisiku sõnul oli noormehel juba varem staadionikeeld, aga ta pääses sellele mängule teise inimese piletiga.

Saksamaa uudisteagentuuri dpa teatel on noormees endiselt vahi all, nimelt määras kohtunik talle kallaletungi ja staadionikeelu rikkumise eest 14 päeva aresti. Ka Alvarado otsustas noormehe vastu politseile kaebuse esitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles