Video: kohtunikku tõuganud Prantsusmaa jalgpallur sai mängukeelu ja rahatrahvi

Postimees Sport
Copy
Franck Ribery.
Franck Ribery. Foto: MIGUEL MEDINA/AFP

Fiorentina jalgpallimeeskonna ääreründaja Franck Ribery närvid keesid pärast pühapäevast kohtumist Rooma Lazioga üle. Prantsusmaa mängija tõukas lõpuvile järel abikohtunikku.

Fiorentina kaotas koduväljakul Laziole skooriga 1:2. Mängu lõpp kujunes dramaatiliseks ja Ribery polnud rahul abikohtuniku Matteo Passeri tegutsemisega. Peale tõukamise olevat keevavereline mängija õigusemõistjat ka ebasündsate sõnadega rünnanud.

«Mul on kahju. Ma palun oma meeskonnakaaslaste, treeneri ja fännide ees vabandust,» kirjutas Ribery esmaspäeval sotsiaalmeediasse. «Ma palun vabandust ka härra Passeri ees. Olin mängu järel väga pinges ja vihane. Loodan, et ta saab minust aru.»

Itaalia jalgpalliliit karistas Riberyd kolmemängulise keelu ja 20 000 euro suuruse rahatrahviga, mis tähendab, et 36-aastane prantslane ei saa osaleda mängudes Sassuolo, Parma ja Ragnar Klavani koduklubi Cagliariga. Fiorentina asub Itaalia meistriliiga tabelis 12 punktiga üheksandal kohal.

Ribery liitus Fiorentinaga möödunud suvel, olles enne Itaaliasse siirdumist mänginud tosin aastat Saksamaa suurklubi Müncheni Bayerni ridades. Ribery koondisekarjäär lõppes 2014. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles