Maarja Kerner on ühisliiga üks resultatiivsemaid

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Kerner
Maarja Kerner Foto: Elmo Riig / Sakala

Naiste võrkpalli Soome-Eesti ühisliiga resultatiivsemate edetabelis on 279 punktiga 16 mängust esikohal Marina Skender (Hämeelinna PK). Vaid kuue punktiga jääb maha Maarja Kerner (Viimsi Spa).

Ka mängu keskmise punktikoguse arvestuses juhivad samad mängijad – vastavalt 18,6 ja 18,3 punktiga. Katre Laanes (LP Kangasala) on absoluutarvestuses üheksas (230 p), Mari-Liis Graumann (Viljandi Metall) 14. (200), Anu Ennok (Viljandi) 18. (188), vahendab volley.ee.

Blokeerijate pingereas asub Keiu Põlluveer (Viimsi) 39 punktiga kuuendal real, sama kogus on kirjas eesti päritolu Triin Kruudal (Kuusamo PK). Paremuselt neljas servija on Graumann (26), seitsmes Ennok (25), kaheksas Julija Mõnnakmäe (Viljandi, 24). Vastuvõtuprotsent paigutab Reelika Raabi (Viimsi) viiendale (56,7%) ja Pille Vahtra (Viljandi) seitsmendale kohale (55,6%).

Ühisliiga põhiturniir jätkub jaanuaris. Liider on Salo Viesti 48 punktiga 16 mängust, Viljandi Metall on viies (41), Viimsi Spa kümnes (6) ehk viimane. Lõppvõistlusele kutsutakse kuus paremat. Viljandi naiskond on endale koha finaalturniiril taganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles