Barcelona jalgpallurid on ühise eesmärgi nimel nõus palgalangusega

Postimees Sport
Copy
Gerard Pique ja Neymar.
Gerard Pique ja Neymar. Foto: LLUIS GENE/AFP

Barcelona jalgpallimeeskonna keskkaitsja Gerard Pique' sõnul on mängijad nõus palgalangusega, kui klubi saab selle abil soetada Neymari.

Neymar lahkus Barcelonast Pariisi 2017. aasta suvel, kui PSG maksis tema eest 222 miljonit eurot. Möödunud suvel tahtis Brasiilia ründaja Katalooniasse naasta, aga Barcelona ei jõudnud Pariisi suurklubiga kokkuleppele.

Pique ütles, et tema ja ta meeskonnakaaslased tegid kõik endast oleneva, et Neymar taasliituks Barcelonaga ja klubi ei rikuks tehingu käigus finantsilise ausa mängu reegleid, kirjutab jalgpalliportaal Goal.com. «Küsisime klubi presidendilt, kas saame oma lepinguid muuta, sest teadsime, et seal on see finantsteema...» rääkis Pique.

Pique' sõnul said möödunud suvel määravaks siiski muud tegurid, aga keskkaitsja lisas, et mängijad aktsepteerivad kõiki klubi otsuseid ja kui nad saavad ses küsimuses kuidagi abiks olla, siis nad teevad seda. Olgu siis selleks kas või palgalangus.

Barcelona on Hispaania liigahooaega alustanud seitsme võidu, ühe viigi ja kahe kaotusega, hoides 22 punktiga liidrikohta. Lähim jälitaja Madridi Real kaotab ühe ja kolmandal kohal olev Granada kahe punktiga.

27-aastane Neymar on käimasoleval hooajal mänginud PSG eest Prantsusmaa liigas viis kohtumist ja löönud neli väravat. Liider PSG edu teisel kohal oleva Nantesi ees on kaheksa punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles