«Vutikohus»: Flora on väärikas meister, aga noortetöös leidub arenguruumi

Postimees Sport
Copy
FC Flora, 12 korda Eesti meister.
FC Flora, 12 korda Eesti meister. Foto: Sander Ilvest

Kuku raadio jalgpallisaade «Vutikohus» võttis fookusesse FC Flora järjekordse Eesti meistritiitli. Lõppeva hooaja eest teenitud kiituse kõrval arutlesid saatejuhid Ott Järvela ja Andres Vaher, kas ka Flora kasvatustöö teeb rivaalidele silmad ette või mitte.

«Vutikohtu» teise saate peateemas meenutasid ja hindasid Ott Järvela jalgpalliportaalist Soccernet.ee ja Andres Vaher Postimehest võtmehetki ja -tegijaid, mis Flora kindlale tiitlivõidule tüürisid.

Üheskoos leiti, et suurte rivaalide tõmblemise kõrval säilitati läbi hooaja rahu ning mitme uuema näo Eesti koondisse tõusmine polnud seeläbi sugugi juhuslik.

Samas vaadeldi mängijate kaupa, kus on Flora tänane tuumik saanud esimese jalgpallihariduse. Pärast tõdemust, et Eesti esiklubisse on enamasti jõutud muudest klubidest, vallandus arutlus: kas nii peakski või on Floral siin arenguruumi?

Samuti tuli saates jutuks Ragnar Klavani come-back Cagliari algkoosseisu, väravatesadu Inglismaal, Granada väike ime Hispaanias, minikriis Müncheni Bayernis ja palju muudki.

«Vutikohus» on Kuku raadio eetris igal neljapäeval kell 21. Saade on lisaks Postimehe spordiveebile järelkuulatav Kuku raadio äpis ja podcast'ide keskkonnas, iTunesis ja Spotifys.

Kuula saadet siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles