Pildid. Vallatud kurvid! Fitnessitšempion Agne Kiviselg demonstreeris Eesti meistrivõistluste eel vägevat vormi

Postimees Sport
Copy
Agne Kiviselg.
Agne Kiviselg. Foto: Erakogu

Mullu bikiinifitnessis Eesti tšempioniks kroonitud Agne Kiviselg astub taaskord võistlustulle selle nädala laupäeval Tartus, kui naine asub kaitsma mullust meistritiitlit.

«Kevadine rõõm pole lahtunud ning vägev mälestus püsib endiselt meeles. Eesti meistrivõistlused on minu tihedat hooaega arvestades üks paljudest ettevõtmistest, kuid teisalt on see jällegi koht, kus tahan enne maailmameistrivõistlustele minemist osaleda,» alustas Kiviselg.

Agne Kiviselg.
Agne Kiviselg. Foto: SIIM KINNAS

«Olen aus, Eesti lavad on rasked. Tunnen ennast välismaal kindlamalt ning tean, et minuga nõustuvad veel paljud teisedki, kes 2. novembril Tartus võistlustulle astuvad,» sõnas naine.

Agne Kiviselg.
Agne Kiviselg. Foto: SIIM KINNAS

Kurvika atleedi tänavune hooaeg on algand vägevalt - kolmel järjestikusel nädalavahetusel teenis ta kuldmedalid Nordic Cup'il ning Diamond Cup'i etappidel Skopjes ja Madridis. «Iga eneseületus on minu jaoks võit omaette,» lausus Kiviselg.

Agne Kiviselg.
Agne Kiviselg. Foto: SIIM KINNAS

Kui laupäeval on 30-aastase kaunitari eesmärk kaitsta kodust meistritiitlit, siis suuremas plaanis sihib ta Slovakkia MMil head punktiskoori, mis tagaks talle Elite Ranking punktitabelis võimalikult kõrge positsiooni. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles