Klopp tunnustas võimsa tähise eel seisvat talenti: ta on kohalik kangelane

Postimees Sport
Copy
Jürgen Klopp ja Trent Alexander-Arnold (paremal)
Jürgen Klopp ja Trent Alexander-Arnold (paremal) Foto: Darren Staples/Sportimage/PA Images

Liverpool on tänavust hooaega alustanud hea hooga ning juhib Inglismaa kõrgliigat lähima jälitaja ees kuue punktiga. Suurt rolli meeskonna edus on mänginud 21-aastane Trent Alexander-Arnold, kelle suurepärased esitused pole jäänud märkamata peatreener Jürgen Kloppil.

Liverpool läheb laupäeval Premier League'i raames vastamisi Aston Villaga. Kui Inglismaa rahvuskoondislane Arnold peaks matšis platsile jooksma, kirjutatakse tema nimele karjääri sajas kohtumine kuuekordse Meistrite liiga võitja eest.

«Ta on juba sellises noores vanuses väga kogenud,» alustas Klopp enda hoolealuse kiitmist. «Kodulinnas oodati temalt kangelaseks sirgumist. Kui ta tegi enda debüüdi, siis oli see suurepärane saavutus, aga nüüd me räägime juba sajast mängust, seega ta on ootused täitnud,» jätkas 52-aastane sakslane.

«Loodan, et ta püsib tervena ning vormis, sest siis on Trenti ja meie tulevik veelgi helgem. Ta on väga eeskujulik ja ma naudin temaga koostööd.»

Liidrikohal trooniva Liverpoolile järgneb 22 silmaga valitsev meister Manchester City. Kolmandale tabelireale on kannad kinnitanud 2016. aastal Inglismaa tšempioniks kroonitud Leicester City, kes on kümne vooruga kogunud 20 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles