Saaremäe alistas kogenud Soome võitleja tehnilise nokaudiga

Postimees Sport
Copy
Sten Saaremäe.
Sten Saaremäe. Foto: Carelia Fight

Tartu spordiklubi Englas vabavõitleja Sten Saaremäe (6 võitu, 1 kaotus) alistas Soomes toimunud West Coast Rumble võistlusel eilse õhtu peamatšis kohaliku rivaali Ville Yrjölä (7 võitu, 4 kaotust). Võit tuli teises raundis läbi tehnilise nokaudi.

Kogu matši vältel oli domineerivamas rollis Saaremäe, kes suutis soomlast nõelata pidevate pommlöökidega. Yrjölä avaldas visa vastupanu küll läbi maadluse, kuid sellest eestlase murdmiseks ei piisand. Teises raundis muutus Saaremäe turmtuli juba liigagi maruliseks ning kohtunik otsustas kohtumise lõppenuks lugeda.

«Olen lõpptulemuse üle väga õnnelik, kuid mitte matši käiguga. Tegin mõningaid vigu, mida ei oleks tohtinud. Olgugi, et võitlus oli edukas, on sellest väga palju õppida ja areneda,» jagab Saaremäe emotsionaalselt. «Peamatši kogemus on nüüd käes, kuigi see ei erinenud oluliselt eelnevatest kordadest.»

Noormees tunnistas, et on profikarjääri algusest saati unistanud õhtu peamatšist ja nüüd jõudis see aeg kätte. «Olin elu parimas vormis nii füüsiliselt kui vaimselt. Sain valmistuda võimsalt ja ei jätnud ühtegi aspekti hooleta, alustades treenimisest lõpetades dieedi ja kaalulangetusega,» selgitas Viljandist pärit atleet enda ettevalmistust.

Saaremäe põhiline eesmärk on jõuda võistlema maailma tippliigadesse. «Olen elu seadnud selliselt, et saaksin igapäevaselt spordiga tegeleda ning selles sees olla - see on minu jaoks täiskohaga töö. Usun, et võit pani mind veelgi rohkem õiges suunas liikuma ja aitab saada häid matšipakkumisi tulevikus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles