12 lisaminutit ja murtud jalaluu – Tottenham ja Everton triikisid viiki

Postimees Sport
Copy
Son Heung-min peast kinni hoidmas
Son Heung-min peast kinni hoidmas Foto: Peter Powell/EPA

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 11. voorus tegi Tottenham 1:1 viigi Evertoniga. Liverpoolis peetud vutimatši jäi kummitama Andre Gomese võigas jalaluumurd.

Tottenhami ja Evertoni vahelise kohtumise avapoolaeg väravaid ei pakkunud. Otsa tegi lahti inglane Dele Alli, kes 63. minutil külalised juhtima viis. Seitse minutit hiljem oli õhus penalti, kui värava autor Alli kastis käega mängis. Pärast kahte minutit video vaatamist leidsid kohtunikud, et penaltit  Evertoni kasuks siiski ei määrata.  

77. minutil leidis aset väga võigas olukord. Son Heung-min jäi olukorda hiljaks ning võttis maha Portugali jalgpalluri Andre Gomese. Kokkupõrke tagajärejel murdis Gomes jalaluu, mis mängu minutiteks seisma pani. Vaatepilt oli nii võigas, et olukorda korduses ei näidatud. Son Heung-min teenis punase kaardi ja Tottenham jätkas arvulises vähemuses.  

Võika vigastuse tõttu andis kohtunik matšile koguni 12 lisaminutit ning türklane Cenk Tosun tõi üleaja kaheksandal minutil seisuks 1:1. 

Tänase päeva teises kohtumises alistas Leicester City koduväljakul 2:0 Crystal Palace'i. 57. minutil avas skoori türklane Caglar Söyüncü, 88. minutil tõi tabloole lõppseisu  inglane Jamie Vardy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles