Video: LeBron Jamesi järjekordne kolmikduubel päästis Lakersi võiduseeria

Karl-Joosep Küngas
Copy
LeBron James Bullsi korvi järjekordset palli viskamas
LeBron James Bullsi korvi järjekordset palli viskamas Foto: Quinn Harris/USA TODAY Sports

Hooaja avamängus Los Angeles Clippersile alla jäänud Los Angeles Lakers võitis läinud ööl juba kuuenda järjestikulise võidu, kui võõrsil alistati Chicago Bulls 118:112. 

Kehva avapoolaja järel 19-punktilisse kaotusseisu jäänud Lakersit asus pärast puhkepausi vedama nende 34-aastane liider LeBron James, kes näitas oma ründearsenali vägevamaid külgi. Kui enne viimast veerandit olid külalised kodumeeskonnast 13 punktiga tagaajaja rollis, siis kiire 16:0 spurt andis juhtohjad juba Lakersile. 

Oma kolmanda järjestikulise kolmikduubliga sai hakkama just James, kelle arvele kirjutati 30 punkti, 10 lauapalli ja 11 resultatiivset söötu. Hea mängu tegi ka pingilt sekkunud Quinn Cook, kes viskas 17 silma. Bullsi edukaim korvikütt oli Zach LaVine 26 punktiga. 

Jamesi viimased etteasted on olnud võimsad ja sellises vanuses pole ükski mängumees varem suutnud nii mitmes kohtumises kolmikduublit kirja saada. LeBron Jamesi ja Lakersil on võimalus oma seeriat pikendada juba laupäeval, kui võõrustatakse Miami Heati, kes pidi täna tunnistama Denver Nuggetsi 109:89 paremust. 

Tulemused:

  • Charlotte Hornets – Indiana Pacers 122:120
  • Cleveland Cavaliers – Boston Celtics 113:119
  • Atlanta Hawks – San Antonio Spurs 108:100
  • Chicago Bulls – Los Angeles Lakers 112:118
  • Oklahoma City Thunder – Orlando Magic 102:94
  • Denver Nuggets – Miami Heat 109:89
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles