Mercedese pealik avaldas tiitlivõitude saamise saladuse

Postimees Sport
Copy
Lewis Hamilton (paremal) ja Toto Wolff.
Lewis Hamilton (paremal) ja Toto Wolff. Foto: Hoch Zwei / ZUMAPRESS.com

Mercedese meeskond kindlustas möödunud nädalavahetusel USA GP-l tootjate arvestuses MM-tiitli, lisaks võitis individuaalse kuuenda MM-tiitli nende sõitja Lewis Hamilton. Meeskonna pealiku Toto Wolffi sõnul on tiitlite võitmiseks vaja lihtsalt vigu vältida.

«Igat tiitlit võita tundub olevat kõige keerulisem. Võib-olla on see nii sest just võidetud tiitli nimel tehtud pingutused on nii eredalt meeles. Samas sel hooajal olid meil selgelt paremad ja halvemad perioodid, ei olnud ühtlaselt hea hooaeg,» rääkis Wolff Autospordile.

«Me olime üldiselt väga tugevad, aga kvalifikatsioonides pole me pikalt parimad olnud. USAs õnnestus meil teha aga mõlemal päeval vähem vigu kui rivaalidel. Valtteri võitis etapi, Lewis võitis meistritiitli. Lihtsalt suurepärane nädalavahetus,» kinnitas Wolff.

«Tiitlivõitude saamise saladuseks ongi see, et meie teeme lihtsalt oma konkurentidest vähem vigu, ei midagi muud. Üldises pildis oleme ju suhteliselt võrdsed,» seletas Wolff.

Hamiltoni jaoks oli tegu kuuenda MM-tiitliga, mis tõstab ta läbi aegade parimate sõitjate arvestuses Michael Schumacheri järele – sakslasel õnnestus karjääri jooksul võita koguni seitse MM-tiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles