Chelsea poolkaitsja mängust Ajaxiga: ma isegi ei märganud, et nad kaks punast kaarti teenisid

Postimees Sport
Copy
Christian Pulisic
Christian Pulisic Foto: Tess Derry/EMPICS Sport

Chelsea poolkaitsja Christian Pulicic tunnistas pärast põnevuskohtumist Ajaxiga, et ta isegi ei märganud, et Ajax kaks punast kaarti teenis.

Ajax juhtis mängu 63. minutiks 4:1, kuid siis suutis Cesar Azpilicueta Chelsea kaotust vähendada. Ajaxi kaitsja Daley Blind teenis 68. minutil teise kollase ja eemaldamise. Vähemusse jäänud Ajax hakkas seejärel lagunema, minut hiljem mängis Joel Veltman palli kastis käega, hakkas olukorra üle vaidlema ja teenis samuti teise kollase kaardi. Nii jäi Ajax üheksakesi ning Jorginho realiseeris penalti vähendades Chelsea kaotust 3:4 peale.

Kolm minutit hiljem viigistas Reece James seisu. Seejärel suutis ka Azpilicueta teise Chelsea viienda värava lüüa, kuid VAR tühistas selle ja nii jäi seisuks 4:4.

«Teine penalti tegi mängu veel pöörasemaks, sest saime enesekindlust mängu tagasi saamiseks. Kõik mis seal väljakul toimus, oli pöörane. Ma isegi ei saanud aru, et Ajaxi meeskond kaks punast kaarti sai,» rääkis Pulicic pärast kohtumist.

H-grupi teises kohtumises võitis Valencia 4:1 Lille'i. Tabeliseis on aga antud alagrupis ülivalt põnev, sest nii Ajax, Chelsea kui ka Valencia on kogunud kõik võrdselt seitse punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles