Olude sunnil väravasuul seisnud Manchester City kaitsja: ma ei osanud sellist õhtut oodata

Kris Ilves
, reporter
Copy
Kyle Walker (paremal) pidi olude sunnil Manchester City väravat kaitsma.
Kyle Walker (paremal) pidi olude sunnil Manchester City väravat kaitsma. Foto: MARCO BERTORELLO/AFP

Manchester City mängis jalgpalli Meistrite liiga alagrupiturniiril võõrsil Atalantaga viiki, kuid mängu järel pakub tulemusest rohkem jututeemat City paremkaitsja Kyle Walker, kes pani olude sunnil kindad kätte ja kaitses meeskonna väravat.

Valitsev Inglismaa meister City asus mängu juba seitsmendal minutil juhtima, kui sihile jõudis Raheem Sterling. Kaks minutit enne poolajavilet oli Gabriel Jesusel suurepärane võimalus City eduseisu suurendada, kuid brasiillane ei realiseerinud 11 meetri karistuslööki. Atalanta viigivärav sündis teise poolaja neljandal minutil, kui täpne oli Mario Pašalic.

City olukord muutus keeruliseks 81. minutil, kui punase kaardi sai meeskonna teine väravavaht Claudio Bravo. Aga kuna Bravo sekkus teisel poolajal mängu vahetusest, asendades vigastada saanud esinumbrit Ederson Moraesi, asus olude sunnil meeskonna väravat kaitsma Walker.

Igapäevaselt paremkaitsja positsioonil mängiv Walker hoidis seljataguse puhtana, seejuures lisas peakohtunik mängule seitse lisaminutit. Manchester City mängis küll võõrsil Atalantaga viiki, aga püsib Meistrite liigas kaotuseta.

Küsimusele, kas Walker läks väravasuule vabatahtlikult või oli see enne läbi arutatud, ütles paremkaitsja muiates: «Ma arvan, et see oli pisut mõlemat. Ma mõnikord treeningutel proovin olla väravavaht, palle püüde ja nii edasi. Vahepeal tuleb selliseid otsuseid langetada.»

Walkeri postitused sotsiaalmeedias löövad laineid. «Ärge muretse, ma saan hakkama,» oli kirjas esimeses postituses. «Ma ei osanud sellist õhtut oodata. Arvan siiski, et oleksin pigem väljakumängija. Hea punkt, oleme jätkuvalt Meistrite liigas alistamatud,» lisas Walker hiljem.

Manchester City lisas sotsiaalmeediasse videoklipi: klubi koduleheküljel tuleb mängijate nimekirjas korrektuurid teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles