Ronaldolt värava röövinud Ramsey: olen Cristianolt vabandust palunud (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Aaron Ramsey röövis Cristiano Ronaldolt värava.
Aaron Ramsey röövis Cristiano Ronaldolt värava. Foto: ALEXANDER NEMENOV/AFP

Torino Juventus alistas küll Meistrite liiga alagrupimängus võõral väljakul Moskva Lokomotivi 2:1, aga Itaalia hiiu ründestaar Cristiano Ronaldo ei saanud tabamust kirja. Seekord on süüdlane meeskonnakaaslane Aaron Ramsey.

Külalised teenisid juba neljandal minutil karistuslöögi, mida asus lööma ei keegi muu kui Ronaldo. 2018. aasta suvel Juventusega liitunud portugallane pole uue koduklubi särgis karistuslöögist ühtegi väravat löönud. Esimene oli lähedal.

Lokomotivi puurilukk Guilherme puterdas Ronaldo tugeva löögi järel palli enda selja taha ja esimesena oli jaol Ramsey, kes koksas nahkkera väravasse. «Ma arvasin, et väravavaht oli mulle palju lähemal ning tal oli võimalus sukelduda ja pall võib-olla minema lüüa,» selgitas Ramsey tekkinud olukorda.

«See oli instinkt, mis käskis mul veenduda, et pall läheks väravasse. Ma olen Cristianolt vabandust palunud,» lisas waleslane.

Möödunud suvel Londoni Arsenalist Juventusesse siirdunud Ramsey pääses esimest korda Torino suurklubi eest Meistrite liigas algkoosseisu. Tegu oli ka Ramsey esimese väravaga Juventuse särgis Meistrite liigas. 

Lokomotivi mängija Aleksei Mirantšuk seadis küll 12. minutil tabloole viiginumbrid, kuid Juventus lahkus Moskvast siiski võidupunktidega, sest kolmandal üleminutil jõudis sihile Douglas Costa.

Juventus kindlustas võiduga Lokomotivi üle alagrupist edasipääsu 16 parema sekka, olles nelja mänguga kogunud kümme punkti. Teisel kohal on seitsme punktiga Madridi Atletico. Lokomotiv ja Leverkuseni Bayer on kogunud kolm silma.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles