Wenger jahutas kuulujutte: ma pole Bayerniga ühenduses olnud

Postimees Sport
Copy
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images

Hiljaaegu otsustas Saksamaa vutihiid Müncheni Bayern vallandada horvaatlasest peatreeneri Niko Kovaci. Nüüd ollakse aktiivselt ostuturul, kus otsitakse uut lootsi, kes hakkaks 29-kordseid Bundesliga tšempioneid tüürima. Seni on kõikide kandidaatide hulgast kõlama jäänud endise Londoni Arsenali juhendaja Arsene Wengeri nimi.

70-aastane Wenger töötas professionaalsel tasemel viimati 2018. aasta kevadel, kui otsustas pärast 22 aastat kestnud koostööd Arsenalist lahkuda. Londoni gigandi juures jäi tema trofeesaldosse kolm Premier League'i tiitlit ning seitse FA karikat.

Praegu teenib kogenud prantslane igapäevast leiba spordianalüütikuna, kuid on varasemalt märku andnud, et hea pakkumise korral võib ta kaaluda jalgpalli naasmist. «Ma ei ütleks Bayernile kunagi «ei», sest tunnen hästi sealseid inimesi, kes on klubi juhtinud juba 30 aastat,» sõnas Wenger. 

«Tõesti, kunagi olin ma lähedal sinna minemisele, kuid see oli ammu aega tagasi. Praegu pole ma nendega ühenduses olnud ja ei teagi, kas see võimalus võib üldse tekkidagi,» andis vanameister senistele spekulatsioonidele vastulöögi.

Müncheni Bayern paikneb koduses kõrgliigas alles neljandal positsioonil, olles kogunud kahe kaotuse ja kolme viigi kõrvalt 18 punkti. Üllatusliider Borussia Mönchengladbachist jäädakse maha nelja silmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles