Hollandi tähtründaja vigastus teeb Eesti kaitsjate elu kergemaks

Postimees Sport
Copy
Eesti koondis jäi esmaspäeva õhtul Hollandile alla 0:4. A. Le Coq Arenal sai Hollandi koondise koosseisus jala valgeks ka Prantsusmaa kõrgliigas Lyoni ridades mängiv Memphis Depay (10).
Eesti koondis jäi esmaspäeva õhtul Hollandile alla 0:4. A. Le Coq Arenal sai Hollandi koondise koosseisus jala valgeks ka Prantsusmaa kõrgliigas Lyoni ridades mängiv Memphis Depay (10). Foto: Tairo Lutter

Hollandi koondise peatreener Ronald Koeman sai enne eesootavaid EM-valikmänge Põhja-Iirimaa ja Eestiga halva uudise, sest ülima tõenäosusega ei saa ta neis kohtumistes kasutada ründajat Memphis Depayd, vahendab Soccernet.ee.

Väljaande L'Equipe teatel tegi Depay viga reielihasele ja jääb pühapäeval peetavas liigamängus seetõttu koduklubi Lyoni Olympique'i koosseisust välja. Kui tegu on vähegi tõsise traumaga, tähendab see, et 16. ja 19. novembril peetavad valikmängud jäävad ründajal samuti pidamata.

Depayst ilmajäämine oleks Koemanile märkimisväärne löök, sest ründaja on saanud sel hooajal Prantsusmaa liigas kirja juba seitse ja Meistrite liigas neli väravat. Täpne on ta olnud ka senistes valikmängudes, lüües septembris Tallinnas Eestile ühe ning oktoobris Rotterdamis Põhja-Iirimaale kaks väravat.

Tutvu täispika artikliga Soccernet.ee kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles