Võika vigastuse saanud Evertoni mängija võib juba tänavusel hooajal naasta

Postimees Sport
Copy
Vigastatud Andre Gomes (pikali maas)
Vigastatud Andre Gomes (pikali maas) Foto: ANDREW YATES/REUTERS

Evertoni jalgpalliklubi peatreener Andre Silva teatas meeskonna fännidele hea sõnumi, kui andis lootust, et jõhkra vigastuse saanud Andre Gomes võib tänasel hooajal veel platsile joosta.

26-aastane Portugali koondislane murdis Tottenham Hotspuri vastu õõvastaval kombel enda jalaluu. Intsident katkestas matši ligi kümneks minutiks ning vutiäss ise viidi koheselt haiglasse, kus talle tehti operatsioon.

«Lõikusel läks kõik väga hästi ja nüüd jääme lootma, et ta saab sellel hooajal veel mängida,» sõnas Evertoni loots Silva. «Selliste traumade puhul on raske mingit tagasituleku kuupäeva anda, kuid meie meditsiinipersonal kinnitas, et see on täiesti võimalik,» jätkas mees.

Hotspuri mängija Heung-Min Son teenis pärast intsidenti punase kaardi, kuid paar päeva hiljem otsustas Inglismaa jalgpalliliit karistuse tühistada, sest korealase viga polnud tahtlik ning õnnetus oli halb juhus.

Eile kohtus Tottenham Meistrite liiga raames Belgradi Red Stariga, kus Son skooris kaks väravat. Jalgpallur otsustas tabamusi mitte tähistada.

Andre Gomesi vigastus:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles