Videod: tenniseaasta meeldejäävaimad intervjuud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Clijsters
Kim Clijsters Foto: SCANPIX

Portaal The Slice reastas lõppeva tenniseaasta 11 meeldejäävamat intervjuud.

Postimees toob teieni esikolmiku:

3. Kuna Austraalia lahtistel meistrivõistlustel öeldi maailma esireketile Caroline Wozniackile, et tema pressikonverentsid on tavaliselt üsna igavad, üritas ta neisse särtsu juurde tuua ning ühel päeval rääkis ta pika loo sellest, kuidas väike känguru teda kriimustas, ajades maailma meedia täiesti hulluks. Lood, kuidas känguru Wozniackit ründas, avaldati mitmel pool üle maailma ning seetõttu oli Wozniacki sunnitud meediaesindajad taas pressikonverentsile kutsuda, et vabandust paluda. «Kuna ma Taani pressile juba ütlesin, et see oli nali, siis ma mõtlesin, et kõik said aru. Palun vabandust, kui ma teile sekeldusi tekitasin, ma ei mõelnud seda niimoodi. Luban, et kui edaspidi mõne sellise nalja teen, siis teen teile ka selgeks, et see oli nali.» Järgmisele pressikonverentsile tuli Wozniacki koos suure täispuhutava känguruga.

2. USA lahtiste meistrivõistluste seitsmendal päeval hirmutas Rafael Nadal mängujärgsel pressikonverentsil ajakirjanikke, kui hakkas ühtäkki oma toolil allapoole vajuma ning oli valugrimassides. Lõpuks tuli Nadalile appi tema füsioterapeut. Pisut hiljem Nadal juba naeris juhtunu üle ja ütles, et need olid lihtsalt krambid. Vaata videot!

1. Aasta meeldejäävaim ja ühtlasi ka lõbusaim intervjuu leidis aset Austraalia lahtistel meistrivõistlustel, kui endine tennisist Todd Woodbridge intervjueeris väljakul äsja Carla Suarez Navarro alistanud Kim Clijstersit. Belglanna haaras juhtohjad enda kätte ja avalikustas tuhandete inimeste ees, kuidas Woodbridge oli mõned nädalad kahtlustanud, et Clijsters on rase. «Rennae Stubbs näitas mulle seda sõnumit, mis sa saatsid. Sa kahtlustasid, et ma olen rase. Ütlesid, et ma olen tusane ja mu rinnad tunduvad suuremad,» rääkis Clijsters läbi naeru. Vaata videot!

Vaata ka tervet pingerida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles