Miami Heati mängijat tabas meeskonna lennukis paanikahäire

Postimees Sport
Copy
Miami Heati tagamängija Dion Waiters
Miami Heati tagamängija Dion Waiters Foto: Steve Mitchell/USA Today Sports

NBA klubi Miami Heati mängumehel Dion Waitersil tekkis meeskonna tšarterlennul Los Angelesest paanikahoog, mis tulenes THC sisaldusega toidu manustamisest. THC on kanepitaime peamine psühho­aktiivne kom­ponent.

ESPNi korvpalliajakirjanik teatas, et Waitersil oli sel nädalal veel probleeme ning ta minestas, kui sõi kummikomme neljapäevasel lennul Phoenix'ist Los Angelesse. See põhjustas ka tema eemale jäämise mängust Lakersiga. 

THC ehk kanepi manustamine on NBAs keelatud ning sellele järgnevad tavaliselt karmid karistused. Olgugi, et kanep on mõnes USA osariigis legaliseeritud, siis NBA sellest ei hooli. 

Suvel võttis sellel teemal sõna ka NBA komissar Adam Silver. «Ma saan aru nendest mängijatest, kes vahel lõõgastumiseks väikese joogi või kanepisuitsu teevad. Sellest pole midagi, kui see toimub kahe hooaja vahelisel ajal,» rääkis Silver. «Probleem on see, kui mängijad teevad suurtes kogustes kanepit. Ma olen küsinud mängijatelt, kes tihti kanepit suitsetavad, miks nad seda teevad ja nad vastasid, et neil on ärevusega ja üldise eluga probleeme.»

Waiters sõlmis 2017. aastal Heatiga 4-aastase lepingu, millega ta kasseerib 52 miljonit dollarit. Sel hooajal pole 27-aastane Waiters veel mitmel põhjusel väljakule astunud ja Heat soovib juba eelmise hooaja keskpaigast teda vahetustehingu käigus teise meeskonda saata. Waiters on 8 hooaja jooksul keskmiselt NBAs 13,2 punkti, 2,7 lauapalli ja 2,8 resultatiivset söötu kogunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles