Martin Reim videointervjuus: Floraga juba olin olukorras, kus tuli tiitel võita

Copy

FC Levadia jalgpalliklubi teatas tänasel pressikonverentsil, et meeskonna uueks peatreeneriks saab endine Eesti koondise peatreener Martin Reim. Levadia uus juhendaja ütles intervjuus Postimehele, et on sarnast pinget ka varem tundnud.

Martin Reim, mõned kuud puhkust on läbi. Kas ootad igapäevatööd juba suure põnevusega?

Jah, põnev on kindlasti. Esmalt on mul vaja kokku saada klubijuhtide ja treeneritega, et saada võimalik pilt kogu olukorrast. Tahan saada aimu, mis võimalused meil on ja teha selle põhjal parimad otsused treeningute ettevalmistamisel kui mängijate valikul.

Oled saanud proovida nii klubi- kui ka koondisetreeneri ameteid, kumba tüüpi ise rohkem oled?

Veel ei oska ennast lahterdada. Need on päris erinevad ametid. Aga kui oled koondise juures, siis tunned aegajalt puudust igapäevasest treeneritööst. Koondisetreenerina on iga paari kuu tagant mängijatega kokkusaamine raske. Nüüd saan jälle tuletada meelde klubitreeneri ametit.

Igipõlise florakana oskad kindlasti hinnata, millised on Levadia suurimad plussid ja miinused võrreldes Floraga?

Neid ma kindlasti üles lugema ei hakka. Mõlemad klubid on kindlasti ülesehituselt ja filosoofialt erinevad. Minu ülesanne on Levadia ideed ja mõtted edukalt ellu viia ning komplekteerida võitlusvõimeline võistkond. Ma ei hakka kindlasti erinevate meeskondade tugevusi lahterdama.

Oled valmis, et Levadias on treeneri vastutus- ja pingekoorem suurem kui Floras?

Ei tea, kui mina olin 2010. aastal Flora peatreener, siis oli pinge päris suur. Olime samas situatsioonis ja ainus võimalus oli tiitel võita. Tean, kuhu ma tulin ja mis ees võib oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles