Pusletükid sisuliselt paigas: kas vaba koha täidab Kanada vormelisõitja?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Kanada vormelisõitja Nicholas Latifi.
Kanada vormelisõitja Nicholas Latifi. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Kuigi tänavune vormel 1 hooaeg pole lõppenud, siis järgmise aasta sõitjatepaarid on sisuliselt paigas. Küsimärk on vaid Williamsi kohal.

Samade sõitjatega jätkavad ka järgmisel hooajal Mercedes (britt Lewis Hamilton ja soomlane Valtteri Bottas), Ferrari (sakslane Sebastian Vettel ja monacolane Charles Leclerc), Red Bull (hollandlane Max Verstappen ja tailane Alexander Albon), McLaren (hispaanlane Carlos Sainz ja britt Lando Norris), Toro Rosso (prantslane Pierre Gasly ja venelane Daniil Kvjat), Alfa Romeo (soomlane Kimi Räikkönen ja itaallane Antonio Giovinazzi), Racing Point (mehhiklane Sergio Perez ja kanadalane Lance Stroll) ning Haas (prantslane Romain Grosjean ja taanlane Kevin Magnussen).

Muutused toimuvad aga Renault’is ja Williamsis. Austraalia sõitja Daniel Ricciardo säilitab koha Renault’is, kuid sakslase Nico Hülkenbergi asemel saab võimaluse tänavu kuninglikust vormelisarjast eemal olnud prantslane Esteban Ocon. Williamsis jätkab britt George Russelli, kuid sarjast lahkuva poolaka Robert Kubica asendajat pole meeskond teatanud. Kõigi eelduste kohaselt saab Russelli tiimikaaslaseks kanadalane Nicholas Latifi, kes on meeskonnas täitnud testisõitja ülesandeid ja asub tänavusel vormel 2 sarja hooajal üks etapp enne hooaja lõppu teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles