Doncici 33 punkti Dallast ei päästnud

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Dallas Mavericks punktimasinale Luka Doncicile (77)  ei valmistanud erilisi raskusi New Yorgi kaitsemängijast Dennis Smith juuniorist (5) mööda mängida.
Dallas Mavericks punktimasinale Luka Doncicile (77) ei valmistanud erilisi raskusi New Yorgi kaitsemängijast Dennis Smith juuniorist (5) mööda mängida. Foto: Brad Penner/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA kohtusid läinud ööl New York Knicks - Dallas Mavericks. Kuigi 20-aastane sloveen Luka Doncic järjest kasvatab oma ülivõimsaid keskmisi statistilisi näitajaid, pidi Dallas vastu võtma teise kaotuse jutti, 103:106.

Knicksi Marcus Morris oli see mees, kes 13.2 sekundit enne matši lõppu otsustava kolmese tabas, mille järel võis Madison Square Gardeni publik mütse õhku loopida. Ei saa märkimata jätta, et New Yorgi publik oli lätlase Kristaps Porzingise vastu halastamatu ja vilistas keskmängija välja, «buutamine» saatis meest iga pallipuute peale. 2015. aastal valiti lätlane NBA drafti neljandana just New Yorgi poolt. Porzingis liitus veel vigastatuna käesoleva aasta alguses Mavsiga. 

Doncic tõis Mavsile 33 punkti ja lisas 11 resultatiivset söötu, lätlane lisas Dallasele 20 silma ja 11 lauapalli. Doncici keskmine punktisaak seni peetud 10s kohtumises on 28,3.

Knicksile oli võit Dallase üle alles kolmas üheksa kaotuse kõrvale, Mavericks on kogunud kuus võitu ja viis kaotust.

Teised kohtumised:

Cleveland Cavaliers - Miami Heat 97:108

Milwaukee Bucks - Chicago Bulls 124:115

New Orleansi Pelicans - Los Angelses Clippers 132:124

Phoenix Suns - Atlanta Hawks 128:112

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles