Carmelo Anthony saab viimaks taas võimaluse NBAs pallida

Postimees Sport
Copy
Carmelo Anthony ja Lebron James.
Carmelo Anthony ja Lebron James. Foto: Kathy Willens/AP

Korvpallitäht Carmelo Anthony on sõlmimas lepingut Portland Trail Blazersiga. Väidetavalt on tegemist ühe aastase veterani miinumumlepinguga. 

Vägevas 2003. aasta draftis kolmandana Denver Nuggetsi poolt valitud Anthony on oma karjääri jooksul pallinud lisaks Denver Nuggetsile veel New York Knicksis, Oklahoma City Thunderis ja Houston Rocketsis. 

Anthony mängiski viimati Rocketsis, kus ta 22. jaanuaril Chicago Bullsi vahetati ja seal koheselt vallandati. Nüüd ongi mängumees omale uut klubi otsinud ja mitmed võistkonnad ei soovinud talle võimalust anda, kuna 35-aastasel Anthonyl puudub heal tasemel kaitsemäng. 

Portland Trail Blazers siiski annab talle võimaluse, sest varasemalt väga palju palli nõudnud Anthony on valmis kandma lahjemat rolli. Trail Blazers, kelle tähtedeks on Damian Lillard ja CJ McCollum vajavad hädasti lisajõudu, sest pikalt jääb platsikõrvale keskmängija Jusuf Nurkic. 

Anthony on oma karjääri jooksul valitud 10-l korral tähtede mängule. Lisaks kuulunud kuuel korral NBA parimatesse viisikutesse ja võitnud ka skoorikuninga auhinna. Koondisega on tal ettenäidata kolm olümpiakulda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles