Kalevi järgmine VTB ühisliiga vastane vallandas peatreeneri

Postimees Sport
Copy
Luca Banchi
Luca Banchi Foto: Alfio Guarise/ZUMAPRESS.com

Venemaa korvpalliklubi Krasnodari Lokomotiv-Kuban on otsustanud vallandada senise peatreeneri Luca Banchi, sest hooaja alguse tulemused ei ole olnud ootuspärased. 

Nii VTB ühisliigas kui ka EuroCup sarjas palliv Lokomotiv-Kuban on kaotanud liiga palju kohtumisi ning eriti nukker on seis eurosarjas. Nimel hoiab Lokomotiv B-alagrupis seitsme mängu järel viiendat kohta, olles kogunud 2 võitu ja 5 kaotust ja kolmapäeval võeti vastu järjekordne valus alla jäämine. Edasipääsu kindlustavad neli esimest meeskonda. 

VTB ühisliigas on seis roosilisem, sest viiest kohtumisest on võidetud kolm, kuid ka kaotus Astanalt oli palju. 

Meeskonna juhtkond andis Banchile võimaluse tulemuste parandamiseks, kuid loodetud tulu see ei toonud. Viimasest kuuest kohtumisest on võidurõõmu maitstud vaid korra. Tänasest võtab peatreeneri kohused üle senine abitreener Bogdan Karaicic.

Luca Banchi on juhendanud ka Kristjan Kangurit, kui eestlane Itaalias pallis. Kangur oli Banchi hoolealune nii Siena Montepaschis kui ka Milano Armanis pallides. 

Lokomotiv võtab juba sel pühapäeval kodus vastu Eesti meistermeeskonna Kalev/Cramo ning saab näha, kas uue treeneri käe all näidatakse ka lustakamat mängu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles