Tartu Ülikool alistas Tanel Soku debüütmängus Rapla

Postimees Sport
Copy
Priit Vene (keskel) ja Kregor Hermet (paremal) jälgivad sündmuste käiku rahulolevalt.
Priit Vene (keskel) ja Kregor Hermet (paremal) jälgivad sündmuste käiku rahulolevalt. Foto: Sille Annuk

Eesti-Läti korvpalliliigas alistas Tartu Ülikooli meeskond koduväljakul 80:70 (17:14, 13:20, 20:14, 30:22) Avis Utilitas Rapla. 

Kohtumist alustas paremini Rapla korvpalliklubi, kui avaveerandi keskpaigaks oli haaratud  10:2 eduseis. Tartu ennast avaminutite ehmatusest härida ei lasknud ning vastas 13:2 vahespurdiga. Esimene veerandaeg 17:14 kodumeeskonnale. Teisel nelajndikull haarasid kerge initsiatiivi taas külalised ning poolajale mindi 34:30 Rapla eduseisul.

Kolmanda veerandaja alguses suutis Tartu viigistada, aga tasavägiselt kulgenud mängus oli dikteerivamaks pooleks pigem Rapla. Veerandaja lõpus tegid väljakuperemehed 7:2 spurdi, mille seas Kregor Hermeti lauapõrkest ja koos sireeniga tabatud kaugvise.

Neljandal veerandajal viis debüüdi teinud Tanel Sokk võõrustajad peagi 55:48 juhtima, aga Rapla püsis mängus sees ja 1.30 enne lõppu vähendas Sven Kaldre kaotusseisu 65:67 peale. Lähemale enam Rapla ei saanud ning Tartu teenis lõpuks kümnepunktilise võidu.

Kregor Hermet viskas Tartu eest üleplatsimehena 26 punkti ja võttis 5 lauapalli. Adomas Drungilas tõi 17 punkti ja sai kätte 7 lauapalli. Robert Valge lisas 13 silma nagu ka Tanel Sokk.

Rapla parimaks kerkis Indrek Kajupank 20 punktiga. Sven Kaldre sai kirja 13 silma. Rapla ridades tegi kaksikduubli leegionär Christopher Tawiah, kes viskas 10 punkti ja võttis 12 lauapalli

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles