Warriors lõpetas viimaste aastate pikima kaotusteseeria, Anthony debüüt lõppes ebaõnnestumisega

Karl-Joosep Küngas
Copy
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony Foto: Gerald Herbert/AP

Korvpalliliigas NBA suutis pärast seitset järjestikulist kaotust taas võidurõõmu maitsta viimaste aastate valitseja Golden State Warriors. Võõrsil saadi 114:95 jagu Memphis Grizzliesest. 

Sel hooajal on mitmetes mängudes pidanud Warriors hakkama saama ilma tähtmängijateta. Vigastusega on pidanud mänge vahele jätma nii Klay Thompson, Stephen Curry, D'Angelo Russell kui ka Draymond Green. Kui esimese kahe jaoks võib tänavune hooaeg sootuks vahele jääda, siis Russell peaks mõne aja pärast taas platsil olema, rääkimata Greenist, kes tänases kohtumises üheks sangariks kerkis. 

Lahing Memphises algas võrsete võitlusena ning avaveerandi võitis kodumeeskond 30:28. Pärast pisukest mõtlemisaega hakkas Warriorsi mängumootor tööle kui õlitatud. Kaitses tehti elu Grizzliese meestele keeruliseks ning rünnakul tabati nii lähedalt kui ka kaugelt. Nii pandigi 33:16 veerandivõiduga alus Memphise alistamisele. 

Warriorsi edukaimaks korvikütiks kerkis Alec Burks 29 punktiga. Teda toetasid Glenn Robinson 20 ja Eric Paschall ning Marquese Chriss võrselt 17 punktiga. Draymond Green flirtis kolmikduubliga, kui tema arvele kirjutati 8 punkti kõrvale 10 lauapalli ja 11 resultatiivset söötu. Memphise edukaim oli kollanokk Ja Morant 20 silmaga. 

Portland Trail Blazers jäi Carmelo Anthony debüütmängus alla koduväljakul mänginud New Orleans Pelicansile 104:115. 35-aastasel Anthonyl ei olnud parim viske päev, kui tema 14st teele saadetud viskest leidis tee korvi vaid 4 ja kogus nõnda kokku 10 punkti. Mängu parimana viskas Pelicansi poolelt Jrue Holiday 22 punkti ja jagas 10 korvisöötu. 

Tulemused:

  • Memphis Grizzlies - Golden State Warriors 95:114
  • New Orleans Pelicans - Portland Trail Blazers 115:104
  • Sacramento Kings - Phoenix Suns 120:116
  • Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder 112:107
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles